10:35, 6 Shkurt 2019

Ora 7 ju sjell një storie për një grup të rinjsh që krijojnë lojëra në gjuhën shqipe me mision edukativ.

Se kush është ky grup dhe sa është numri i lojërave që ata kanë lansuar në treg e kuptojmë përmes kronikës së përgatitur nga Kushtrim Bekolli.

Konkurs Pune

Lexo më shumë