16:04, 10 Gusht 2018

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani ka njoftuar se nga 15 mostra të lodrave të cilat kjo ministri  i ka dërguar për testim në Holandë, 12 prej tyre kanë dal të rrezikshme për përdorim.

Lajmin, ministri Hasani e ka bërë publik në llogarinë e tij në Facebook.

Ai ka kërkuar nga Dogana e Kosovës që ta kenë si prioritet të lartë sigurinë e lodrave të fëmijëve dhe të ndalojnë importin e të gjitha lodrave nga tregu aziatik që nuk i plotësojnë kriteret.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë