16:40, 19 Prill 2019

Kryetari i Komunës së Drenasit, ka pritur në takim përfaqësuesit e Ministrisë së Integrimit Evropian, Elena Macula, Rreze Xhemajli dhe Skender Berisha me të cilët ka biseduar për shënimin e ditës së Evropës.

Në këtë takim, janë konsultuar për shënimin e ditës së Evropës në mes të Ministrisë së Integrimit Evropian dhe Komunës së Drenasit për modalitetet dhe mesazhin për shënimin e kësaj dite, me theks të veçantë për vlerat e BE-së dhe rruga pa alternativë e Kosovës drejt BE-së, transmeton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë