17:47, 14 Qershor 2018

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci se bashku më përfaqësuesen e shoqatës “Humanizmi Femrat Shqiptare”, Kumrije Karaqica kanë shpërndarë pako ushqimore për personat me nevoja të veçanta

Kjo ndihmë është bërë në prag të Festës së Fitër Bajramit për ata që janë të regjistruar dhe të evidentuar në Handikos, njofton komuna, përcjell Klan Kosova.

“Kryetari i Komunës, Ramiz Lladrovci ka falënderuar organizatën “Humanizmi Femrat Shqiptare” për këtë ndihmë që kanë ofruar në ‘këtë natë feste të Bajramit për këtë shtresë kaq të nevojshme'”, thuhet në kumtesë.