10:14, 12 Qershor 2019

Për 20 vjetorin e çlirimit të Kosovës, Klan Kosova vjen me mbulim special gjatë së cilave do të keni rastin të ndiqni kronika, lidhje nga terreni dhe mysafirë në studio.

Qëndroni me Klan Kosova.
Urime 20 vjet çlirim!

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë