17:46, 15 Mars 2019

Lista Serbe ka theksuar se  “përpjekjet e Prishtinës për të fajësuar Beogradin dhe Presidentin Aleksandar Vuçiq për vrasjen e Oliver Ivanoviqit janë tragjikomike dhe naive”

Sipas tyre, serbët në Kosovë e dinë se ku është rreziku.

Siç thonë ata, në rastin e vrasjes së politikanit serb, Oliver Ivanoviq, lëmshi filloi të të lëshohej dhe të kuptohej “nervozizmi i Enver Hoxhajt dhe bosëve të tij”.

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi të enjten në Zonën e Debatit tha se pushteti aktual në Beograd është urdhërdhënës për vrasjen e Oliver Ivanoviqit.

Thaçi: Sipas indikacioneve, Milan Radojiçiq u urdhërua nga pushteti aktual i Serbisë për ta vrarë Oliver Ivanoviqin

Konkurs Pune

Lexo më shumë