Lista Serbe nderon rivalin e dikurshëm Oliver Ivanoviq (VIDEO)

Në dy vjetorin e vrasjes së politikanit Oliver Ivanoviq, kryetari i Listës serbe Goran Rakic, vendosi lule në vendin ku lideri i SDP-së u ekzekutua. Lista serbe bashkë me politikanët e Beogradit e kishin rival të fortë Ivanoviqin, dhe gjithnjë e personifikonin si njeri i afërt me Prishtinë zyrtare. Kjo edhe përmes një spoti që … Continue reading Lista Serbe nderon rivalin e dikurshëm Oliver Ivanoviq (VIDEO)