9:40, 14 Janar 2020

Gazetari Ardian Gaxherri sjell storien e njeriut që për 20 vite është DJ.

Kush është ai, çfarë muzike performon dhe cili është pasioni tij tjetër përveç muzikës e mësoni përmes stories së më poshtme:

Ora 7 – Lirim Zabeli, pasioni për muzikën elektronike dhe natyrën – Klan Kosova

Ora 7 – Lirim Zabeli, pasioni për muzikën elektronike dhe natyrën – Klan Kosova Gazetari Ardian Gaxherri, sjellë storien e njeriut që për 20 vite është DJ. Kush është ai, çfarë muzike performon dhe cili është pasioni tij tjetër përveç muzikës e mësoni përmes stories së Ardianit.Ora 7 ju uron një ditë të mbarë.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Lundi 13 janvier 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë