Lirim Guli - djaloshi i cili lundroi oqeanet dhe "cikloi" nga Evropa në Azi (VIDEO)

Lirim Guli – djaloshi i cili lundroi oqeanet dhe “cikloi” nga Evropa në Azi (VIDEO)

NULL NULL
7 days më parë

Mëngjesin e sotëm e filluam me sfidën e një personi, sfidë kjo e cila zgjati dy vjet, ndërsa si përfundim grumbulloi 96 mijë funte.

Më biçikletë udhëtoi nga Londra për Turqi, e vrapoi Saharanë si dhe udhëtoi në gjithë Oqeanin Atlantik.

Këto janë pak nga shumë sfida të Lirim Gulit janë bërë për bamirësi.