10:00, 27 Janar 2020

Gazetari Ardian Gaxherri sjell profilin e një djaloshi 10 vjeçar që po i mahnit të gjithë me ambiciet, punën dhe sharmin e tij.

Videolojërat dhe muzika rep janë specialiteti i tij.

Kush është Lir Sahiti? Si është një ditë e tij e zakonshme? Këto përgjigje dhe shumëçka tjetër do të mësoni përmes stories së gazetarit tonë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë