22:48, 6 Korrik 2018

Në Kinë është shpërndarë një video që ka çuditur shumë kë.

Një derr ka lindur një derrkucë që fytyrën e ka të ngjashme me të njeriut, kurse trupin sikur të elefantit, njofton Klan Kosova.

Derrkuci “i frikshëm” i ka lënë të shtangur fshatarët në Kinë, derisa krijesa mezi merrte frymë dhe lëvizte çuditshëm, shkruan  Daily Mail.

Raportohet se kafsha ka vdekur vetëm dy ditë pas lindjes.