17:00, 24 Maj 2019

Limoni përmban një sasi të madhe të vitaminës C.

Sipas Healthline, një limon përmban 31 mg vitaminë C, transmeton Klan Kosova.

Disa hulumtime tregojnë që konsumimi i frutave dhe perimeve që janë të pasura me vitaminën C zvogëlon rrezikun e prekjes nga sëmundjet e zemrës.

Pos vitaminës C, lemoni ka edhe fibra të cilat janë shumë të mira për shëndetin tuaj të zemrës.

Pra me konsumimin e lemonit do të zvogëloni rrezikun e prekjes me sëmundje të zemrës.

Konkurs Pune

Lexo më shumë