13:40, 12 Qershor 2019

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj, ka takuar djemtë dhe vajzat me emrat Çlirim dhe Çlirimtare, në 20 vjetorin e çlirimit.

Këta djem dhe vajza kanë lindur në kohën kur vendi ynë ishte të përpjekje për liri gjatë viteve 1999-2000.

Sipas numrit dy këta emra tregojnë historinë e lavdishme të vendit tonë, duke kujtuar dëshmorët dhe martirët që u flijuan për lirinë e Kosovës.

Limaj me këtë rast falënderoi gjithë aleatët që ndihmuan Kosovën në rrugëtimin drejt lirisë.

Në fund numri dy i Qeverisë u shpreh:

“Lavdi dëshmorëve dhe martirëve”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë