7:12, 11 Dhjetor 2019

Këshilli Drejtues i Sindikatës se Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Kosovës mban sot takim lidhur në të cilin do të diskutojë situatën aktuale, nëse pagat nuk merren me Ligjin e ri të Pagave.

Siç ka bërë të ditur SBASHK të ketë veprime sindikale duke respektuar fuqishem zërin e anëtarësisë të cilën përfaqësojnë, njofton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë