10:36, 16 Prill 2018

Ora 7  ju dërgon në një vend të harruar por me bukuri të mëdha të florës dhe faunës.

Rezervuarët e peshkut në fshatin Henc, që tani janë të braktisura ofrojnë një shumëllojshmëri bimësh dhe shpezësh.

Kjo zonë ëshë tashmë nën mbrojtjen e shtetit të Kosovës.

Për detaje ndiqeni kronikën e Ardian Gaxherrit, njofton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë