13:51, 16 Maj 2019

Nuk ka shumë gjëra në këtë botë që janë më të lezetshme se fëmijët me kafshët e tyre shtëpiake. Lidhja speciale që e kanë është ndryshe nga të tjerat dhe kjo I bën miq të ngushtë.

Qentë veçanërisht e ndjejnë nevojën për t’u kujdesur për foshnjat e porsalindura dhe në këtë mënyrë lidhja është edhe më e fortë.

Gjithashtu mund të themi se fëmijët tanë ndihen të sigurt dhe të mbrojtur rreth tyre për shkak të  kësaj.

Ne jemi në mision për t’ju bërë të qeshni sot dhe mendojnë se kemi gjetur gjënë e duhur! Shpresojmë që këto fotografi do t’ju mbushin me pozitivitet!

Konkurs Pune

Lexo më shumë