Liderët takohen në Bruksel më 7 shtator, temë Asociacioni (VIDEO)

Liderët takohen në Bruksel më 7 shtator, temë Asociacioni (VIDEO)

1 muaj më parë

Nëse nuk ndodh ndonjë ndryshim i madh në agjendë a zhvillime politike, liderët e Kosovës dhe ata të Serbisë, do takohen në Bruksel, më shtatë shtator.

Një zyrtar i lartë i qeverisë, i ka konfirmuar Klanit se ata janë informuar nga evropianët se në tavolinë në këtë rreth të bisedimeve do vendoset tema e Asociacionit të Komunave me shumicë serbe të cilin sikur Brukseli ashtu edhe Beogradi e duan të krijuar nga Prishtina, njofton Klan Kosova.

Kështu, Avdullah Hoti do të jetë Kryeministri i pestë që për shtatë vjet do merret me bërjen e AKS-së.

Kronikë nga Besnik Tahiri.