Libri "Puthje të flakura" nga Florim Shatrolli (VIDEO) - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Libri “Puthje të flakura” nga Florim Shatrolli (VIDEO)

NULL NULL
17.03.2023 16:32
Florim Shatrolli

Libri “Puthje të flakura” nga autori Florim Shatrolli është përmbledhje e një numri poezish, në të cilat pasqyrohet jeta dhe rrugëtimi jetësor, emocional dhe real i autorit.

“Puthje të flakura” është një libër i veçantë për nga strukturimi i vargjeve dhe për nga mënyra e të rrëfyerit në to, e po ashtu i veçantë edhe për nga përmbajtja, ngase me poezi të shkurtra dhe vargje jo të gjata, ai rrëfen shumëçka dhe portretizon shkurt dhe qartë.