10:01, 12 Shtator 2019

Emisioni Ora Shtatë në Klan Kosova ka sjell sot librin e sapo përkthyer në shqip “Mami, unë dhe mami” i autores Maya Angelou.

Autorja e këtij libri është nga Amerika dhe ka qenë një kohë edhe këngëtare, e cila ka botuar disa pjesë të autobiografisë disa prej këtyre janë edhe në librin në fjalë.

Për më shumë shikojeni videon në vazhdim.

Ora 7 – Libri : "Mami, unë dhe mami' nga Maya Angelou – Klan Kosova

Ora 7 – Libri : "Mami, unë dhe mami" nga Maya Angelou – Klan Kosova

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Mercredi 11 septembre 2019

Konkurs Pune

Lexo më shumë