12:00, 14 Qershor 2018

Albatros Rexhaj së fundmi solli librin më të ri “Kthimi”.

Vetë autori ka treguar se për këtë libër ka punuar tre vjet, dhe në një formë tregon edhe kthimin e tij.

Libri flet për një personazh që arrin një pikë shterimi shpirtëror.

Konkurs Pune

Lexo më shumë