11:39, 8 Nëntor 2018

Në rrethinat e Tokios, Okada, një burrë në moshë të re, është duke kërkuar macen e humbur të së shoqes.

Ai jeton në “botën e ngushtë” të jetës së tij: gatuan, kujdeset për shtëpinë dhe merret më gjëra të së përditshmes të një njeriu pa ambicie.

Por jeta e tij ndryshon nga një telefonatë e rastësishme e një gruaje. Shpejt ai do ta gjejë veten duke kërkuar edhe të shoqen.

Okada bie në një shtjellë historish që përballin Japoninë e dikurshme me të sotmen, dhe ai vetë kthehet në qendrën e një misteri që nuk do ta durojë dot.

Për më shumë detaje nga libri “Kronika e zogut kurdisës” nga autori, Haruki Murakami ndiqeni kronikën e përgatitur nga Gonxhe Gërxhaliu

Ora 7 – Libri : “Kronika e zogut kurdisës” nga Haruki Murakami – Klan Kosova

Ora 7 – Libri : “Kronika e zogut kurdisës” nga Haruki Murakami – Klan Kosova

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Mercredi 7 novembre 2018

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë