12:14, 9 Nëntor 2018

Për Presidentin Hashim Thaçi është shkruar edhe një libër.

Thaçi në këtë libër paraqitet si protagonistë i luftës dhe paqes në Kosovë – ndërsa i njëjti është promovuar sot në Paris.

“Lindja e një demokracie: Hashim Thaçi dhe rruga drejt pavarësisë së Kosovës”, ka autor Jacques Baudouin, ndërsa parathënien e ka shkruar Bernard Kouchner.

Libri këto ditë është hedhur në tregun ndërkombëtar – tashmë atë mund ta blini edhe online “Amazon”.

Për Thaçin dhe figurën e tij kishin shkruar edhe dy gazetarët gazetarët britanik, Roger Boys dhe Suzy Jagger.

Libri “New State, Modern Stateman” ishte promovuar në fillim të këtij viti.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë