Librat shekullorë në muzeun e shkollës së parë shqipe në Stubëll të Vitisë (VIDEO)

Librat shekullorë në muzeun e shkollës së parë shqipe në Stubëll të Vitisë (VIDEO)

NULL NULL
1 muaj më parë

Mëngjesi i ditës së sotme nisi me gazetarin Ardian Gaxherri nga shkolla e parë shqipe në Stubëll të Vitisë, mirëpo kësaj here duke iu shpalosur disa prej librave që datojnë që na kthejnë disa qindra vite prapa.

Cilët janë këto libra, rreth cilit vit janë botuar, cila është përmbajtja e tyre dhe shumëçka tjetër e mësoni përmes kronikës së mëposhtme.