13:44, 31 Dhjetor 2018

Ora 7 në Klan Kosova edhe kësaj here vjen me rubrikën libër.

Një storie interesante e sjell gazetarja Gonxhe Gërxhaliu së bashku me vajzat e librarisë “Dukagjini”, e cila sjell katër librat që kanë lënë gjurmë në Kosovë dhe botë përgjatë vitit 2018.

Konkurs Pune

Lexo më shumë