9:51, 16 Maj 2019

Si çdo të enjte Ora 7 sjell një libër për shikuesit.

Kësaj here gazetarja Gonxhe Gërxhaliu solli biografinë e parë të plotë për Albert Einstein, “Jeta dhe Universi i tij”, nga Walter Isaacson.

Detajet në storjen më poshtë:

Konkurs Pune

Lexo më shumë