23:50, 13 Tetor 2019

Liam Hemsëorth dhe ylli i “Dynasty” Maddison Brown u shfaqën të relaksuar gjatë një mbrëmje në New York, kur dyshja e përfolur vizituan barin The Flower Shop.

Hemsworth 29 vjeçar i cili kërkoi divorcin Miley Cyrus në gusht doli me me 22 vjeçaren Brown, njofton Klan Kosova.

Ata u fotografuan të përqafuar duke ecur në trotuare.

Konkurs Pune

Lexo më shumë