20:40, 12 Shkurt 2019

Presidenti Hashim Thaçi është duke mbajtur takim të përbashkët me partnerët e koalicionit qeverisës.

Takimi i tyre po zhvillohet në një restaurant në Prishtinë, njofton Klan Kosova.

Ekipi i Klan Kosovës po qëndron aty dhe po përcjell nga afër takimin e tyre të paparalajmëruar.

Konkurs Pune

Lexo më shumë