10:29, 16 Prill 2019

Një person është lënduar rëndë pasi derisa po drejtonte motorin e tij duke mos iu përshtatur kushteve të rrugës e cila ishte e shtruar me zhavorr është rrëzuar dhe në pamundësi ndalje në afërsi të rrugës ka dalë në anën tjetër të rrugës dhe është përplasur në një veturë.

Drejtuesi i motorit është dërguar për tretman mjekësor.

Rasti ka ndodhur dje në Gjakovë.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë