20:35, 16 Maj 2019

Një pjesë e lumit Lepenc që shtrihet nën autostradën “Arbën Xhaferi”, po pasurohet me peshq të llojit Troftë.

Gjallesat e ujit këtu i sollën ministri i infrastrukturës Pal Lekaj dhe ai i mjedisit, Fatmir Matoshi.

Matoshi është shprehur i kënaqur me rregullimin e lumit, ndërsa shtoi se kompania Bektel Enka do të pajiset edhe me leje mjedisore.

Kronikë e përgatitur nga gazetari Flamur Gajtani.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë