LeBron James ka shënuar në momentet e duhura mes përballjes së Cleveland Cavaliers dhe Chicago Bulls.

10:27, 11 Maj 2015

LeBron James e dëshiroi shumë raundin final për Cleveland Cavaliers kësaj të diele.

Ai arriti ta bëjë këtë, pasi Cavs mposhtën Chicago Bulls 86:84 për të barazuar seritë e përballjeve në 2:2.

LeBron bëri paraqitjen e tretë më të mirë në karrieren e tij, duke qëlluar koshin në momentin më të duhur.

Në fund të ndeshjes arriti që të dërgojë skuadrën e tij në epërsi  prej dy pikëve, të cilat kishin vlerën e fitores.

https://www.youtube.com/watch?v=xI4_UsE1FmA

Konkurs Pune

Lexo më shumë