LDK zyrtarizon disa nga kandidatët për kryetarë të komunave

LDK zyrtarizon disa nga kandidatët për kryetarë të komunave

NULL NULL
2 months më parë

Kryesia e LDK-së në mbeldhjen e sotme ka vendosur për zyrtarizimin e disa kandidatëve për kryetar të komunave.

Më poshtë mund të shihni disa nga kandidatuarat e kësaj partie:

– Lutfi Haziri – kandidat për kryetar të Komunës së Gjilanit

– Anton Quni – kandidat për kryetar të Komunës së Prizrenit

– Ilir Ferati – kandidat për kryetar të Komunës së Istogut

– Hyrie Dobrunaj – kandidate për kryetare të Komunës së Deçanit

– Burim Krasniqi – kandidat për kryetar të Komunës së Rahovecit

– Besim Hoti – kandidat për kryetar të Komunës së Klinës

– Bajrush Hoti – kandidat për kryetar të Komunës së Malishevës

– Bexhet Xheladini – kandidat për kryetar të Komunës së Dragashit

– Jeton Biqkaj – kandidat për kryetar të Komunës së Kamenicës

– Ruzhdi Shehu – kandidat për kryetar të Komunës së Junikut

Përveç zyrtarizimit të kandidaturave, Kryesia e LDK-së ka marrë vendim për formimin e të gjitha shtabeve zgjedhore të Degëve dhe të Nëndegëve me qëllim të organizimit sa më të mirë të këtij procesi.