21:31, 2 Dhjetor 2019

Gjithë ujdia mes LVV-së e LDK-së, me gjasë ishte menduar të finalizohej në ditën kur shënohet ditëlindja e liderit historik të LDK-së dhe Kosovës, presidentit Ibrahim Rugova.

Por, kjo nuk u bë.  Veçse një zyrtar i lartë i kësaj partie ia la fajin kulturës kur e komentoi mos-ardhjen e Albin Kurtit të varri në Velani, njofton Klan Kosova.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë