20:00, 26 Shkurt 2020

Laura Prepon dhe Ben Foster e kanë mirëpritur fëmijën e tyre të dytë së bashku!

Aktorja 39-vjeçare e Orange is the New Black e ka postuar lajmin në Instagram, por nuk e ka zbuluar gjininë e bebes, ditëlindjen apo ndonjë informatë tjetër.

“Mirë se erdhe në shtëpi paketa jonë e re e dashurisë. E mbushur me mirënjohje ❤❤❤❤”, shkroi Laura në një foto të Instagramit.

Çifti e ka edhe një vajzë dyvjeçare së bashku me emrin Ella.

Laura dhe Ben janë martuar në qershor të vitit 2018.

Konkurs Pune

Lexo më shumë