13:59, 12 Prill 2019

Federata malazeze e boksit i ka bërë ftesë asaj të Kosovës që gjyqtari ndërkombëtar, Latif Demolli, me dy gjyqtarë të tjerë, ta ndajnë drejtësinë në Kampionatin shtetëror të Malit të Zi.

“Latif Demolli ka caktuar gjyqtarët Agim Shala dhe Agim Tahiraj të inkuadrohen që ta ndajnë drejtësinë duke qenë gjyqtarë neutral dhe të jenë sa më korrekt në ndarjen e drejtësisë në këtë kampionat shtetëror të Malit të Zi”, shkruan në komunikatën e Federatës së Boksit të Kosovës.

 

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë