17:49, 19 Mars 2020

Lana Del Rey është ndarë nga i dashuri i saj, Sean ‘Sticks’ Larkin.

“Tani jemi vetëm miq”, u deklarua ai për New York Times rreth lidhjes së tij me këngëtaren 34 vjeçare.

“Ne ende flasim dhe të tjera, dhe thjesht tani kemi orare të ngjeshura”.

Në lidhje me kohën e kaluar së bashku, ai shtoi: “Kur ishim në Tusla, u shoqëruam me miqtë e mi të zbatimit të ligjit dhe bashkëshortet e tyre. Të gjithë u argëtuam së bashku me aheng dhe darkë e gjera të tilla. Gjëra normale që çiftet bëjnë me miqtë e tyre”.

Hera e fundit që ata u fotografuan së bashku  ishte gjatë një eventi të madh të tapetit të kuq në muajin janar. Lana dhe Sean u lidhën në shtator të vitit 2019.

Konkurs Pune

Lexo më shumë