21:00, 9 Janar 2019

Kafshët lama janë me prejardhje nga Peruja, ato janë të gjata deri në dy metra.

Këto njihen si kafshët të cilat jetojnë si në harem, ku në një grupacion jeton një lama me gjini mashkullore dhe lamat tjera janë të gjitha me gjini femërore.

Ndryshe lamat nga shumë njerëz në botë përdoren për të ndryshuar gjendjen emocionale të tyre, transmeton Klan Kosova.

Kështu Bright Side ka zgjedhur disa fotografi të ndryshme të tyre të cilat preferohet t’i shikoni një herë në ditë që të jeni të lumtur.

Konkurs Pune

Lexo më shumë