23:45, 15 Prill 2019

Lala Kent është gati të jetë një nënë.

Ylli i Vanderpump Rule tha për “The Jenny McCarthy Shoë” që tashmë ka foshnje në ‘tru’, njofton Klan Kosova.

“Po, kjo është e gjitha që dua që në gjithë jetën time.Të jem një mama”, u përgjigj ajo kur McCarthy pyeti nëse donte fëmijët.

“Unë kam menduar të jem një nënë, sigurisht,” shtoi ajo.Kent, 29 vjeç, dhe producentja e filmit Randall Emmett, 48 vjeçare, u fejua në shtator.

“Pra, jo shumë larg pas martesës, do të filloni të provoni?” Pyeti McCarthy.

“Ne fillimisht thamë dy vjet pasi martesës, por Rand më tha që ne mund të fillojmë menjëherë pasi të martohemi”, tha ajo me një buzëqeshje.

Konkurs Pune

Lexo më shumë