12:45, 8 Nëntor 2018

Los Angeles Lakers kanë arritur fitore ndaj Minnesota Timberwolves me reuzltat 114-110 në NBA.

Ish-MVP, Derrick Rose, pati prapë një natë fantastike duke shënuar shtatë treshe dhe mbledhur 31 pikë.

Në anën tjetër, LeBron James pati më së shumti pikë te Lakers, 24 sosh dhe 10 kërcime.

Aq pikë sa James pati edhe Jimmy Butler te mysafirët, por Vjollcë e Verdhët u treguan më të fortë në fund për ta siguruar fitoren e pestë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë