LAJMI I FUNDIT: Lirohet nga detyra Nenad Rikalo (DOKUMENT)

Kryeministri Ramush Haradinaj ka marrë vendim ta lirojë nga detyra Ministrin e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo. Ky vendim i kryeministrit vjen pas kushtit të PSD-së që Rikalon ta lirojë nga detyra, në të kundërtën ata nuk do ta votonin buxhetin për këtë vit. Statusi i plotë: Sot kam marrë vendim dhe kam … Continue reading LAJMI I FUNDIT: Lirohet nga detyra Nenad Rikalo (DOKUMENT)