19:45, 7 Gusht 2019

Në Ferizaj ka filluar manifestimi “Darka e Gurbetqarit”.

Ky organizim për herë të pestë është bërë nga deputeti i Kuvendit të Kosovës, Labinot Tahiri.

Njoftimin Labi e bëri nëpëmjet një postimi në rrjetin social Facebook.

Postimi i plotë i Labit:

Tani fillojme Darken e Gurbetqarit?✊?

Faleminderit Zotit që ma mundësoi edhe në këtë vit të i bëj sebashku shqiptarët gjithandej, me qëllim që fëmijët e mi të mesojne dhe të veprojnë si unë duke e kuptuar se sa është e shtrejtë ardhja e mërgimtarëve dhe se sa na ndihmuan para luftës e mbas Luftës.

Me dashuri, Labinot Tahiri, Ferizaj Kosove e Shqipërisë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë