Labi dhe Arta, çifti i cili gatuan dhe shet ëmbëlsira të shijshme (VIDEO)

Labi dhe Arta, çifti i cili gatuan dhe shet ëmbëlsira të shijshme (VIDEO)

NULL NULL
4 muaj më parë

Mëngjesi i festës së Bajramit në Klan Kosova nisi me Kushtrim Bekollin, i cili na sjell një storie suksesi.

Bëhet fjalë për një çift të cilët kanë filluar një biznes të ëmbël, gatimin dhe shitjen e ëmbëlsirave të shumta.

Kur e kanë filluar një gjë të tillë dhe sa lloje të ëmbëlsirave i bëjnë gati për klientët e kuptojmë përmes stories.