14:00, 12 Korrik 2018

Kylie Jenner dhe Travis Scott kanë nisur pushimet e tyre në Honolulu në Hawaii.

Sipas TMZ çifti kanë marrë me qira një villë të pajisur me lodrat e preferuara të vajzës së tyre Stormi si dhe një studio të incizimit.

Kjo familje shijoji disa ditë të bukura në plazhet private ndërsa Travis tashmë ka vazhduar punën për albumin e ri.

Menjëherë pasi Kylie dhe Stormi janë kthyer në Los Angeles, producentët Nav, Gunna dhe Cash iu bashkuan Travis në Hawaii.