Ky person është në kërkim nga Policia e Kosovës

Ky person është në kërkim nga Policia e Kosovës

NULL NULL
2 years më parë

Drejtoria Rajonale e Policisë së Kosovës në Ferizaj, është në kërkim të Adil ( Faik ) Krasniqi, i lindur më 17.02.1986, në rrugën “Murat Gjakija” Kolovicë Prishtinë.

I kërkuari kërkohet për vepra të rënda penale.

Me këtë rast Policia e Kosovës, lut të gjithë qytetarët që posedojnë informata lidhur me vendndodhjen e personit, apo ndonjë informatë lidhur me këtë person, të drejtohet në stacionin më të afërt.

Ose kontaktoni numrat e telefonit:

192;

044 504 102;

0290 322 013 dhe 0290 322 466.