18:33, 15 Mars 2019

Për Klajdi Harunin sot është një ditë e veçantë.

Njeriu më i shtrenjtë për të – nëna, sot e ka ditëlindjen, dhe me këtë rast këngëtari vendosi që urimin t’ia dedikojë edhe nëpërmjet Instagramit.

Klajdi postoi një fotografi familjare dhe dedikimin e bëri më fjalët si vijojnë: “Edhe 100 vite te lumtura e shtrenjta ime , plot shendet lumturi e te gjitha te mirat…Ti gjithmone sakrifikon per ne te gjithe,nuk ka bekim me te madh ne jete sesa ty nene…”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë