17:49, 28 Janar 2020

Hymë drejt e në temë. Në daljen tuaj të radhës, mendoni që pantallonat t’i lidhni me lidhëset e këpucëve apo sandaleve. Tani mund t’ju tingëllojë çuditshëm, por blogere-et mendojnë ndryshe.

Trendi i fundit është ku që shihni më poshtë!

Lidhëset e sandaleve që rrethojnë pantallonat tuaja nuk do t’i shpëtojnë as syrit më të shpërqendruar!

Si për çdo trend tjetër, edhe ky i ka ndarë njerëzit në dy grupe. Ata që nuk e kuptojnë dot se ç’kuptim ka një sajim i tillë dhe një grup tjetër që i duket mjaftueshëm interesante.

Sidoqoftë, nëse e provoni siguroheni të keni veshur taka. Është rregulli numër një i këtij trendi. Për t’u frymëzuar, shihni disa nga kombinimet më të lezetshme.

Nesër, mund të jeni ju, diku rrugëve të qytetit tuaj!/anabel

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë