22:29, 28 Janar 2020

Polici i vrarë sonte në fshatin Zhur të Prizrenit është Sami Thaçi nga Shkarashniku i Malishevës.

Deri tek kjo erdhi pas një operacioni policor, ku dyshohet se ka ndodhur një shpërthim ende i paidentifikuar dhe si pasojë e kësaj ndërroi jetë polici i lartcekur dhe janë lënduar tre zyrtarë policorë dhe një qytetar.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë