8:43, 17 Prill 2018

Gjatë ditës së sotme do të mbajë mot i vranët.

Temperaturat minimale në Prishtinë, Ferizaj dhe Gjilan 6 gradë, kurse ato maskimalet në Gjakovë me 22 gradë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë