15:10, 29 Qershor 2020

Topi i sezonit të ardhshëm të Premierligës do të jetë shumë ndryshe nga ai i sezoneve paraprak.

Nike ka bërë publike topin e ri të dizajnuar posaçërisht për ligën angleze.

Ai do të jetë i bardhë dhe vetëm shënjimet do të jenë me ngjyrë të zezë, shkruan four four two.

Konkurs Pune

Lexo më shumë