20:22, 15 Prill 2019

Tema kryesore e seancë së sotme të Kuvendit ishte deklarimi i këtij institucioni kundër mohimit që po iu bëhet krimeve të ndodhura gjatë luftës në Kosovë.

Në këtë pikë, si rrallë herë, deputetët u bënë bashkë dhe pa asnjë kundërshtim e formuan një komision ad-hoc që merret me trajimin e kësaj çështje.

Konkurs Pune

Lexo më shumë