15:16, 10 Korrik 2020

Kuvendi i Kosovës ka shkuar në pauzë pas vazhdimit të seancës së datës 09 korrik 2020, njofton Klan Kosova.

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, ka bërë të ditur se deputetët duhet të kthehen në sallë në ora 16:00.

Pas kësaj pauze, do të vazhdojë rendi i ditës i seancës së parë, pikat që kanë mbetur janë:

  1. Formimi i Komisionit Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë,
  2. Shqyrtimi i Raportit të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit-(ARRU) për vitin 2019,
  3. Kërkesa e Komisionit Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e Pandemisë së Virusit “COVID-19” nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës, për miratimin e buxhetit,
  4. Formimi i Komisionit Ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për shtatë (7) anëtarë të Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës,
  5. Formimi i Komisionit Ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për dy (2) anëtarë të Bordit të Ankesave të Komisionit të Pavarur të Mediave,
  6. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.07/L-014 për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit nr.07/L-001 mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2020.

Pas përfundimit të kësaj seance do të vazhdojë ajo e dyta ku e pikë të rendit të ditës është:

  1. Raportim i Kryeministrit dhe debat parlamentar lidhur me menaxhimin e pandemisë COVID-19.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë